Nairobi Residence - Seven, Un proiect imobiliar emblematic de 7 blocuri cu Apartamente noi in Bucium-Visan

Nairobi Residence – Seven - Am dat start construcției.

Un Proiect Imobiliar mult așteptat în Vișan, Iași

Nairobi Residence – Seven Un Proiect Imobiliar cu capital 100% românesc în Vișan, Iași

Nairobi Residence este un nou proiect imobiliar din Iași, dezvoltat în zona Visan pe un teren generos de 12.000 mp.

Acest complex rezidențial inovator este compus din șapte blocuri moderne, fiecare cu demisol, parter și cinci etaje.

Cu un total de șase apartamente pe palier, Nairobi Residence oferă o varietate de unități locative, de la apartamente cu o cameră până la cele cu trei camere.

Află mai multe despre facilitățile și avantajele oferite de acest proiect imobiliar de top.

Facilități și Avantaje în Nairobi Residence Apartamente si compartimentari.

Nairobi Residence pune la dispoziție apartamente noi cu 2 camere, proiectate pe mai multe dimensiune aceste apartamente cu doua camere sunt ideale pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Fiecare unitate beneficiază de finisaje moderne și de înaltă calitate, precum și de un design interior optimizat pentru a maximiza spațiul de locuit. Nairobi Residence - Descoperă Cele 7 Blocuri Noi în Visan cu Apartamente Moderne și Confortabile Nairobi Residence oferă o selecție variată de apartamente cu 2 camere în Visani, proiectate pentru a satisface nevoile tale.

Află mai multe despre aceste locuințe moderne și confortabile aici!

Bine ai venit la Nairobi Residence, ansamblul rezidențial format din 7 blocuri noi, bine construite, situate în inima Visanului. Acest proiect modern și inovator oferă o gamă variată de apartamente cu 2 camere, fiecare proiectat pentru a satisface nevoile și stilul de viață al viitorilor locatari.

În cele ce urmează, vom explora fiecare tip de apartament, pentru a te ajuta să alegi cel mai potrivit spațiu pentru tine și familia ta.

I. Apartament cu 2 camere decomandat, bucătărie închisă, 53,53 mp.

Acest apartament cu 2 camere decomandat, de 53,53 mp, îți oferă tot confortul și intimitatea de care ai nevoie. Bucătăria închisă este ideală pentru cei care preferă un spațiu separat pentru gătit și servit masa. Dormitorul și livingul sunt decomandate, asigurându-ți intimitatea necesară în momentele de relaxare.

II. Apartament cu 2 camere decomandat, bucătărie închisă, 50,81 mp.

Cu o suprafață de 50,81 mp, acest apartament cu 2 camere decomandat și bucătărie închisă reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile sau familiile mici. Compartimentarea inteligentă a spațiilor și finisajele de calitate fac din acest loc o casă confortabilă și plăcută.

III. Apartament cu 2 camere open-space living, bucătărie, 46,08 mp.

Dacă ești în căutarea unui apartament nou cu un design modern și aerisit, acest apartament cu 2 camere open-space living și bucătărie de 46,08 mp este soluția ideală. Beneficiind de o compartimentare deschisă, acest apartament te va cuceri prin spațiul generos și lumina naturală care pătrunde în toate încăperile.

IV. Apartament cu 2 camere open-space living, bucătărie, 47,64 mp.

Acest apartament cu 2 camere open-space living și bucătărie de 47,64 mp îmbină stilul contemporan cu funcționalitatea. Designul deschis al spațiului de zi și bucătăriei creează o atmosferă primitoare și confortabilă, perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

V. Apartament cu 2 camere open-space living, bucătărie, 50,32 mp.

Cu o suprafață generoasă de 50,32 mp, acest apartament cu 2 camere open-space living și bucătărie îți oferă un spațiu confortabil și bine organizat. Datorită designului său modern și luminos, te vei simți întotdeauna binevenit în această locuință. Zona de zi și bucătăria sunt concepute pentru a facilita interacțiunea și relaxarea, în timp ce dormitorul asigură intimitatea necesară.

VI. Apartament cu 2 camere open-space living, bucătărie, 46,40 mp.

Acest apartament cu 2 camere open-space living și bucătărie de 46,40 mp este alegerea potrivită pentru tinerii profesioniști sau cuplurile care caută un spațiu modern și funcțional. Open-space-ul luminos și aerisit, împreună cu finisajele de calitate, creează o atmosferă plăcută și relaxantă, perfectă pentru a te simți acasă.

Bolcuri moderne cu Lift

Toate cele șapte blocuri din Nairobi Residence sunt dotate cu lifturi moderne, asigurând un acces facil și confortabil către toate etajele. Indiferent dacă te întorci de la cumpărături sau ai nevoie să urci cu un cărucior, lifturile sunt o facilitate esențială în viața cotidiană.

Parc de Joacă și Spații Verzi

Pe lângă apartamentele moderne, Nairobi Residence oferă și un parc de joacă pentru copii, amenajat într-un mediu sigur și plăcut. De asemenea, complexul dispune de spații verzi și trotuare pentru promenadă, astfel încât locatarii să se bucure de o atmosferă relaxantă și sănătoasă în mijlocul naturii.

Locuri de Parcare și Acces Securizat

Nairobi Residence pune la dispoziție locuri de parcare securizate pentru locatari, astfel încât să poți lăsa mașina în siguranță în orice moment al zilei. Accesul în complex este controlat și monitorizat pentru a asigura securitatea locatarilor și a bunurilor lor.

Nairobi Residence - Noul Proiect Imobiliar de Top din Visan:

  • Structură Rezistentă și Tehnologii Avansate Descoperă Nairobi Residence, noul proiect imobiliar din Visan, cu structură rezistentă și tehnologii avansate, pentru o viață modernă și confortabilă. Nairobi Residence reprezintă un nou proiect imobiliar inovator și de prestigiu situat în zona Visan, ce promite să ofere locuințe de excepție și un nivel ridicat de calitate a vieții. Proiectul cuprinde 7 blocuri noi, construite cu tehnologii de ultimă generație și materiale de înaltă calitate, pentru a asigura o construcție rezistentă și durabilă. Află în acest articol detaliile care fac Nairobi Residence un proiect de top în domeniul imobiliar.
  • Fundația pe piloți forati la adâncime de 19 metri, Nairobi Residence utilizează piloți forati la o adâncime impresionantă de 19 metri, cu un diametru de 95 cm, pentru a asigura o fundație stabilă și rezistentă. Această tehnologie avansată de construcție oferă o mai mare siguranță împotriva mișcărilor seismice și permite o ancorare sigură a clădirilor în sol.
  • Zidărie exterioară cu cărămidă de 25 cm și zidărie interioară cu cărămidă de 15 cm. Calitatea materialelor folosite în construcția Nairobi Residence este de excepție. Zidăria exterioară este realizată din cărămidă de 25 cm, ceea ce asigură o izolație termică și fonică excelentă, reducând astfel costurile de întreținere ale locuințelor.
  • De asemenea, zidăria interioară este construită din cărămidă de 15 cm, pentru o structură internă rezistentă și durabilă.
  • Construcție pe cadre Proiectul Nairobi Residence folosește un sistem de construcție pe cadre, care oferă o rezistență sporită la cutremure și flexibilitate în compartimentarea spațiilor interioare. Această metodă modernă de construcție asigură o structură solidă și durabilă, care se adaptează nevoilor și stilului de viață al locatarilor.
  • Ultimul etaj cu placă și acoperiș de tip șarpantă pentru a oferi un aspect arhitectural plăcut și o protecție optimă împotriva intemperiilor, ultimul etaj al blocurilor din Nairobi Residence dispune de un acoperiș de tip șarpantă și o placă rezistentă.
  • Această combinație asigură o bună izolare termică și fonică, precum și o durabilitate crescută în timp. Tehnologii avansate și eficiență energetică Nairobi Residence se mândrește cu utilizarea tehnologiilor avansate și a soluțiilor de eficiență energetică.
  • Sistemul de încălzire centralizat, iluminatul LED și ferestrele termopan de înaltă calitate contribuie la scăderea consumului de energie și la un impact redus asupra mediului înconjurător. Aceste aspecte reprezintă un mare avantaj pentru locatari, atât din punct de vedere al confortului, cât și al economiilor pe termen lung.

Facilități și servicii moderne în apropiere

O altă caracteristică importantă a Nairobi Residence este poziționarea sa strategică în Visani, în apropiere de numeroase facilități și servicii, precum școli, grădinițe, centre comerciale, spitale, parcuri și mijloace de transport în comun. Această proximitate asigură locatarilor o viață modernă și confortabilă, cu acces rapid la tot ceea ce au nevoie.

Descoperă Nairobi Residence – O Alegere Inspirată pentru un Trăi Confortabil în Iași În încheiere.

Nairobi Residence reprezintă o alegere ideală pentru cei care caută un stil de viață confortabil și sigur în IașiCu un amestec perfect de design modern, facilități de top și o comunitate prietenoasă, acest proiect imobiliar exclusivist este cu siguranță o opțiune excelentă pentru o nouă locuință. Dacă ești în căutarea unui apartament de lux într-un ansamblu rezidențial sigur și bine amenajat, Nairobi Residence este alegerea perfectă.

Cu o localizare excelentă în zona Visan și cu acces facil la principalele puncte de interes din oraș, acest proiect imobiliar oferă tot ce ai nevoie pentru un trăi de calitate.

Nu rata ocazia de a te muta într-unul dintre cele mai impresionante proiecte imobiliare din Iași.

Contactează-ne acum pentru mai multe informații despre Nairobi Residence și pentru a programa o vizită, telefonic sau prin whatsapp la numarul 0757858142

TOP