Nairobi Residence - Big Yellow - APARTAMENTE DE VANZARE IN VISANI, IASI

Descoperă Nairobi Residence - Big Yellow, un complex locativ de lux situat în centrul Visanului, care te va impresiona cu designul său modern și facilitățile de top oferite. Acest proiect inovator cuprinde un bloc de 5 etaje, completat de un demisol ce urmează să adăpostească un magazin Profi, asigurându-ți accesul imediat la produse alimentare si non-alimentare. Alege-ți locuința perfectă într-unul dintre apartamentele cu 1 sau 2 camere, toate prevăzute cu balcoane spațioase, unde te vei putea destinde și admira panoramele pitorești ce învăluie complexul. Nairobi Residence - Big Yellow din Visani îți oferă șansa de a experimenta viața într-un cadru urban contemporan, înconjurate de natură, cu intimitate și confort. Te așteptăm să-ți descoperi casa de vis în acest ansamblu rezidențial de neegalat.

Nairobi Residence - Yellow - APARTAMENTE DE VANZARE IN VISANI, IASI

Descoperă Nairobi Residence - Yellow, un ansamblu rezidențial unic în Visani, care se remarcă prin arhitectura sa modernă și dotările de top. Savurează confortul într-un imobil de doar 3 etaje, cu puțini locatari și atmosferă liniștită. Acesta va fi locul unde vei crea casa ideală, relaxată și primitoare. Optează pentru un apartament cu 1 sau 2 camere, beneficiind de balcoane generoase și admiră frumusețea naturii în timp ce te bucuri de o viață urbană modernă. Nairobi Residence - Yellow din Visani te invită să descoperi locuința visurilor tale, în mijlocul unui cadru natural idilic.
dezvoltator imobiliare visan, iasi, apartamente de vanzare iasi, apartamente cu 2 camere, visani pret

Nairobi Residence - Gray -APARTAMENTE DE VANZARE IN VISANI, IASI

Descoperă complexul rezidențial Nairobi Residence - Gray, situat în pitorescul Visani, care te va încânta prin designul său modern și dotările de înaltă calitate, inclusiv cele două lifturi. Construiește-ți un cămin plin de confort și liniște în acest spațiu. Optează pentru apartamente de unul sau două dormitoare, prevăzute cu balcoane generoase, și bucură-te de priveliștile frumoase în timp ce savurezi o viață urbană sofisticată. Alege-ți locuința ideală înconjurată de natură în Nairobi Residence - Gray.

APARTAMENTE DE VANZARE IN VISANI, IASI - Nairobi Residence

Proiecte - Nairobi Residence – Seven - 7 BLOCURI NOI CU APARTAMENTE MODERNE IN VISAN, IASI

Proiecte - Nairobi Residence – Seven Un Proiect Imobiliar mult așteptat în Vișan, Iași

Întrebări Frecvente 1. Când va fi finalizat proiectul Nairobi Residence - Seven? Proiectul Nairobi Residence este programat să fie finalizat în decembrie 2024. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține cele mai recente informații despre stadiul construcției. 2. Ce tipuri de finisaje vor avea apartamentele? Toate apartamentele din Nairobi Residence vor beneficia de finisaje moderne și de înaltă calitate, inclusiv parchet laminat, gresie și faianță, uși interioare din lemn, ușă metalică la intrare, ferestre termopan și instalații sanitare moderne. 3. Este posibilă personalizarea apartamentului? Da, oferim posibilitatea personalizării apartamentului în funcție de preferințele tale, în limita stadiului de construcție. Pentru detalii, te rugăm să ne contactezi. 4. Care sunt opțiunile de plată disponibile? Acceptăm plata prin transfer bancar, credit ipotecar sau programul Noua Casă. Pentru detalii suplimentare despre opțiunile de plată, te rugăm să ne contactezi. 5. Cum pot programa o vizită la complexul Nairobi Residence? Pentru a programa o vizită la Nairobi Residence, te rugăm să ne contactezi telefonic, Viber sau prin Whatsapp la numărul 0757858142. Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta să găsiți casa de vis în Nairobi Residence!

TOP